Om oss

Vil du vite mer om oss?

Solid Mesterbygg AS

Solid Mesterbygg AS har stolt representert etablert ekspertise innen byggebransjen siden 2015. Som en anerkjent totalleverandør innen nybygg, påbygg, service og rehabilitering, er vi dedikerte til å oppfylle kundenes behov med unik håndverkskvalitet og pålitelighet. Vårt erfarne team av dyktige tømrere er blant de mest talentfulle på Haugalandet, og vi er stolte av å ha dem med oss på laget.

Vårt fremste mål er å sikre at hvert enkelt prosjekt utføres med solid håndverk og profesjonalitet. Enten det er et omfattende nybygg, en påbyggingsjobb, vedlikehold eller rehabilitering, er vi klare til å ta utfordringen. Vi setter alltid kundenes behov først og arbeider tett med dem gjennom hele prosessen for å sikre at deres visjon blir realisert på best mulig måte.

Vi er glade for å tilby våre kunder en grundig befaring, hvor vårt kompetente team vil undersøke prosjektområdet og gi ekspertråd og skreddersydde løsninger. Vi er overbevist om at våre fagfolk kan levere det beste resultatet for ethvert byggeprosjekt. Kundenes tillit er av største betydning for oss, og vi tar på oss ansvaret med ydmykhet og dedikasjon.

Trenger du en tømrer eller snekker i karmsund?

Ta kontakt med oss i dag for å avtale en befaring, slik at vi kan begynne å jobbe sammen med deg for å skape et solid byggverk som vil vare i mange år fremover.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle